matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Logarytmy
kleocat:
Proszę o pomoc log
2
3 * log
9
8 Wychodzi mi cały czas 3/2 A odpowiedz to 2/3
2 sty 15:47
kleocat:
up
2 sty 17:44
zombi:
Dobrze ci wychodzi.
2 sty 17:46
zombi:
http://www.wolframalpha.com/input/?i=log_2%283%29*log_9%288%29&lk=4&num=1
2 sty 17:46