matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jak rozwiazać
kari :
jak rozwiazan ten układ rownan ? k{x+y=5} k{1/x+1/y=5/6}
30 gru 16:32
J:
oblicz np x z pierwszego i podstaw do drugiego ..
30 gru 16:33
kari :
⎧
x+y=5
⎩
1/x+1/y=5/6
30 gru 16:34