matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Liczby rzeczywiste.
szymi:
Oblicz. 5
3
1
* 2
3
3
* 7
30 gru 12:24
458:
5
3
1
*2
3
3
*7=5
3
1
*2
3
1
*4*7=10
3
1
*28=2,8*10
3
2
30 gru 12:53
szymi:
Dziękuję bardzo.
30 gru 12:55