wartosc bezw
mat!: Wartosc bezwzgledna z wartosci bezwzglednej z x koniec pierwszej wartosci bezwzglednej + 3
koniec warosci bezwgl.= 1
29 gru 20:40
===:
||x|+3|=1
29 gru 20:44
Eta:
|x|+3=1 v |x|+3= −1
dokończ......
29 gru 20:45
Gray: ||x|+3| = |x|+3≥3 czyli brak rozwiązań.
29 gru 20:46
===:
a to jest be
29 gru 20:46
Gray: Przepraszam

Nie wiedziałem, że ktoś nad tym "pracuje"...
29 gru 20:46
Eta:
29 gru 20:47
mat!: Mi wyszly oba sprzeczne
29 gru 20:56
Eta:
I dobrze
29 gru 20:58
mat!: Wartosc bezwzgledna z 5 − wartosc bezwzgledna z x koniec 2 wartosci > 3
29 gru 20:58
Eta:
Naucz się pisać ! | 5−|x||>3
29 gru 21:00
29 gru 21:00
mat!: Moge prosic o sprawdzenie jeszcze 1 przykladu?
29 gru 21:03
Eta:
Jakiego? napisz
29 gru 21:04
mat!: A jak zrobic ta wartosc bezwgledna ?
29 gru 21:04
29 gru 21:06
mat!: Warosc bezwgl. z wartosci bezwzgl z x −2;koniec pierwszej wartosci bezwgl. +× koniec drugiej
esryosci bezwzglednej =4
29 gru 21:08