..
cześć: (√4−√15 − √4+√15)2
29 gru 17:14
:): pierwszy pierwiastek to a, drugi to b, zastosuj wzór (a−b)2
29 gru 17:15
5-latek: =6
29 gru 17:17
cześć: Wartosc bezwzgledna z 4− √15 − tutaj nie wiem − wartość bezwzględna z 4+ √15
29 gru 17:19
52: Witaj
5−latek
29 gru 17:19
5-latek: Witaj
29 gru 17:20
29 gru 17:22
5-latek: (a−b)=a2−2a*b+b2
a=√4−√15
b=√4+√15
Podstawiaj i licz (zadnej wartosci bezwzglednej tutaj nie trzeba
29 gru 17:22
cześć: Nadal nie wiem jak to rozwiazac
29 gru 17:22
5-latek: Masz link −patrz i rozwiazuj swoj przyklad
29 gru 17:24
52: Rób tak jak
5−latek napisał, a swoje obliczenia zapisz nam tutaj, jak będziesz miał dalej
problemy... nikt za ciebie zadanie nie rozwiąże, ale pomoże abyś sam rozwiązał i zrozumiał
29 gru 17:25
cześć: Juz zrobione wyszlo 6
29 gru 17:26
cześć: A pierwiastek z 16√2
29 gru 17:31