19 lis 19:22
Nestor:
−4X2−16x +9=0 Δ=......... x1 =....... v x2=........
19 lis 19:27
19 lis 19:33
19 lis 19:46
Godzio: −4x
2−16x+9=0
Δ=256+144=400
√Δ=20
19 lis 19:49
19 lis 19:50
Nestor:
Ech....... to lenistwo

Δ= (−16)
2 −4*(−4)*9= 256 +144= 400
√Δ=20
19 lis 19:50
Nestor:
oczywiście znowu chochlik .. wrrrrrr
x1 =−412
19 lis 19:52
Adam: −4X2 − 16X + 9 = 0
Δ= −162 − 4 * 9 * (−4)
Δ= 256 − (−144)
Δ= 400
√Δ= 20
X1 = w ułamku u góry 16 + 20 na dole −8
X1 = − 4,5
X2 = w ułamku u góry 16 − 20 na dole −8
X2 = 0,5
Odp. X∊ {−4,5 ; 0,5}
19 lis 19:56
Adam: lenistwo a taki banał xD
19 lis 19:57
19 lis 20:18
Spike: "jesteście wielcy i to nie lenistwo..." to JEST lenistwo, skoro ma się wzór i trzeba tylko
pdstawić
19 lis 20:26