matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równania
kalkulator:
Jeśli x
2
yz
3
=7
3
oraz xy
2
=7
9
to xyz = ?
28 gru 23:29
Saizou :
x
2
yz
3
=7
3
xy
2
=7
9
==========mnożąc stronami (xyz)
3
=7
1
2 xyz=7
4
28 gru 23:34