matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
qqq
kret:
oblicz wartosc funkcji f(x)=I1−2
x−3
dla argumentu x=3log0,4 2− log0,4 3*log3 125 to 0.4 i 3 przy log jest indeks dolny
27 gru 21:57
:):
log2
3
log5
3
−
=
log0,4
log0,4
...
27 gru 22:16