.
alex: oblicz wartość wyrażenia W=x3 −x2 dla x= 2+√3
27 gru 13:36
J:
W = x2(x − 1) podstaw i licz..
27 gru 13:37
alex: pomóż proszę co dalej
27 gru 13:42
J:
= (2+√3)2*(1+√3) = .... i wzór skróconego mnożenia ...(a+b)2 ..
27 gru 13:44
5-latek: Czesc
J 
Jade odwiezc wnuka do taty
27 gru 13:46
J:
...Cześć
małolat ..

, gdzieś Ty się podziewał ...?
27 gru 13:48
5-latek: Ogolnie to bylem w szpitalu(ponad 50 dni.
Juz jest OK (tak mysle.
27 gru 13:51
J:
...upss ... życzę dużo zdrowia...
27 gru 13:53
alex: i później w= (4+4
3+3) * (1+
√3
w=(7+4
√3 * (1+
√3)
w= 7+7
√3 +... ? o to chodzi?
27 gru 13:55
alex: sorki zamiast 43 to 4√3
27 gru 13:56