matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
Archy:
log
2
√
2
x=−3
23 gru 17:26
:):
z definicji log
a
b=c, to a
c
=b
23 gru 17:27
Wesoła:
Co jest w podstawie logarytmu , a co jest liczba logarytmowana ?
23 gru 17:28
Archy:
dobra juz wiem
23 gru 17:32
Hajtowy:
2
√
2
−3
= x
23 gru 17:38