matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
choinki
gwiazdka:
http://www.mimuw.edu.pl/wydzial/zdjecia_wydzialu/choinki_matematyczne/
22 gru 22:17
Lukas:
Eta tutaj ładniejsza choinka ''chemiczna''
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/10857966_858766254174970_1417569840028849070_n.jpg?oh=001c0c8429e8609ac7e2f29c5640721c&oe=55457C3F&__gda__=1430666211_8ea11c554b416f21c5b8d84f84a95d82
22 gru 22:19
gwiazdka:
Ale tylko jedna
22 gru 22:20
Lukas:
Ale jaka ładna
22 gru 22:21
Lukas:
choinka elektroników
http://studentpotrafi.pl/uimages/services/studentpotrafi/i18n/pl_PL/201412/1418939282_by_tgrabowski_500.jpg?1419258712
22 gru 22:21
Lukas:
http://studentpotrafi.pl/uimages/services/studentpotrafi/i18n/pl_PL/201412/1418653780_by_Doknic_500.jpg?1418653780
22 gru 22:22
Lukas:
Ja jestem chemikiem a nie elektronikiem
22 gru 22:22
Lukas:
http://studentpotrafi.pl/uimages/services/studentpotrafi/i18n/pl_PL/201412/1418310216_by_Doknic_500.jpg?1418310216
22 gru 22:23
Lukas:
Ta by mogła być moja
http://studentpotrafi.pl/uimages/services/studentpotrafi/i18n/pl_PL/201412/1418306621_by_paowjtr2124_500.jpg?1418306621
22 gru 22:24
Wesoła:
Eta
pije kawe ,albo kisiel
22 gru 22:24
Hajtowy:
xD
22 gru 22:24
Lukas:
http://old.reymont.pl/img_d/choinki_studenckie.jpg
22 gru 22:26