matematykaszkolna.pl
1 qw: Mógłby mi ktoś pomoc przy html ? Nie dziala mi funkcja float:left Na stronie wszystko jest jedno pod drugim a powinno być obok siebie #nav { float:left; background−color:lightgray; width:20%; padding:10px: } #content { float:left; padding:20px: width:60%: } #ad { float:left; width:20%; padding:10px; background−color:lightgray } #footer { clear: both; background−color:black color:white; text−align:center; padding:20px; }
20 gru 19:53
qw: ogarnia to ktos ?
20 gru 20:31
Dziadek Mróz: A reszta kodu strony, gdzie to wykorzystałeś i jak.
20 gru 20:32
qw: reszta jest tylko nie chciałem tyle wklejać, chodzi o to że trzeba tu coś zmienić tylko właśnie nie wiem co i chodzi o to zeby #content , # ad i # nav stały na stonie obok siebie a # footer po nimi A teraz jest tak ze wszystkie są pod sobą
20 gru 20:41
asdf: jeszcze zalezy od tego jak to masz w htmlu...wpisz sobie najlepiej faux css columns tam masz w miare duzo przykladow, a moze najlepiej naucz sie html przez pobieranie prostych stronek, zagladanie w zrodlo i ich rozumienie, modyfikacje..pozniej idz w coraz bardziej zlozony html i css, obserwuj wyniki i sie nauczysz przez analize kodu, to tez jakis sposob.
20 gru 21:19