matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
HEHEHE
Kuba88:
8
2
−4
3
20 gru 17:06
:):
HI HI HI
20 gru 17:08
52:
8
2
=(2
3
)
2
=2
6
4
3
=(2
2
)
3
=2
6
Jaki z tego wniosek ?
20 gru 17:11
Kuba88:
0
20 gru 17:13
52:
20 gru 17:16
Kuba88:
......
20 gru 17:29