matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy
Kamil:
5
3
−
= 12 ?
6
4
19 gru 21:18
Mila:
I co to za bzdury?
19 gru 21:24
kamil:
nie rozumiem ulamkow
19 gru 21:25
Mila:
Najpierw tu poczytaj,
http://www.math.edu.pl/dodawanie-odejmowanie-ulamkow
ale pewnie w książce też masz.
19 gru 21:31
Mila:
https://www.youtube.com/watch?v=X-zLONp6X1c
19 gru 21:31
Eta:
10
9
−
= ............
12
12
19 gru 21:32