bum
matematykxD: ma ktos arkusze z odpowiedziami dzisiajszych matur z matematyki poziom rozszerzony ?
18 gru 17:01
Gray: Tak.
18 gru 17:04
Blue: no właśnie , bo CKE coś zwleka
18 gru 17:04
DaFUK! : cke na pewno

pewnie podobnie jak pierwsze klucze podstawy − z błędami
18 gru 17:04
DaFUK! : CKE opublikuje arkusze i rozwiązania jutro
18 gru 17:05
Blue: Dlaczego dopiero jutro

?
18 gru 17:07
DaFUK! : bo niektóre szkoły pisza jutro
18 gru 17:13
Blue: Ja już umieram z ciekawości
18 gru 17:16
DaFUK! : ja też

zarówno w kwestii matmy jak i fizyki
18 gru 17:22
yrrah: ja pisałęm fizykę od razu po matmie....głowa pęka
18 gru 17:36
DaFUK!: ja też właśnie... i cudów się nie spodziewam

dobrze, że na właściwej fizyka jest w
poniedziałek
18 gru 17:41
kyrtap: ta matura z poziomu podstawowego jak patrzę to się niczym chyba nie różni co? jeżeli chodzi
materiał od tych ze starej podstawy?
18 gru 17:43
yrrah:

d=
√34 α między przekątnymi stąd, a/sinα=2R a 2R to d=
√34
18 gru 17:43
Blue: kyrtap − na podstawie nie ma już równania okręgu i wielomianów 3, 4 .... stopnia
18 gru 17:47
kyrtap: serio?
18 gru 17:48
kyrtap: kuźwa rozszerzają rozszerzenie a skracają podstawę
18 gru 17:48
Blue: dokładnie

Ale mi to w sumie na rękę, bo nawet lubię rachunek różniczkowy
18 gru 17:56
kyrtap: ta nauczycielka z matematyki coś Ci pomaga? lub wspiera
18 gru 17:59