| x2 | ||
r) f(x)= | Df x∊R\{−2,2} | |
| 4−x2 |
| (x2)'*(4−x2)−x2(4−x2)' | ||
f'(x)= | ||
| (4−x2)2 |
| 2x(4−x2)+2x3 | ||
f'(x)= | ||
| (4−x2)2 |
| 8x | ||
f'(x)= | ||
| (4−x2)2 |
| [(8)'*x+8(x)'](4−x2)2−8x[(4−x2)2]' | ||
f"(x)= | ||
| (4−x2)4 |
| 8(4−x2)2−8x[2(4−x2)(4−x2)'] | ||
f"(x)= | ||
| (4−x2)4 |
| (8(4−x2)2−8x[−4x(4−x2)] | ||
f"(x)= | ||
| (4−x2)4 |
| 8(4−x2)2+32x2(4−x2) | ||
f"(x)= | ||
| (4−x2)4 |
| (4−x2)[8(4−x2)+32x2] | ||
f"(x)= | ||
| (4−x2)3 |
| 32−8x2+32x2 | ||
f"(x)= | ||
| (4−x2)3 |
| 32+24x2 | ||
f"(x)= | ||
| (4−x2)3 |
| 8(4+3x2) | ||
f"(x)= | ||
| (4−x2)3 |