matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytm
Piterek:
x = log
√
2
+1
(3 + 2
√
2
) jak to rozwiazac prosze o pomoc
17 gru 09:36
Piterek:
up
17 gru 10:29
J:
3 + 2
√
2
= (
√
2
+1)
x
⇔ (
√
2
+1)
2
= (
√
2
+1)
x
⇔ x = 2 ..
17 gru 11:36