Proszę o pomoc w zadaniach
qwertz: Proszę o pomoc w zadaniach
qwertz: 1. a) y=sin(x−π/3)
b) −cosx+2
2. a) f(x)=sinx−1
b) f(x)=cos(x−π/3)
c) f(x)=−sin(x+π/6)
d) f(x)=cosx+1
e) f(x)=x+π/3)
f) f(x)=sin(x+π/3)
g) f(x)=−cos(x−π/2)
Coś w stylu: Ad. 2 a) f(D)=<−1;1>
f(D)=<−2;0>
x0=kπ
16 gru 22:52
qwertz: Proszę o pomoc w zadaniach
qwertz: Proszę o pomoc w zadaniach
qwertz: 1. a) y=sin(x−π/3)
b) −cosx+2
2. a) f(x)=sinx−1
b) f(x)=cos(x−π/3)
c) f(x)=−sin(x+π/6)
d) f(x)=cosx+1
e) f(x)=x+π/3)
f) f(x)=sin(x+π/3)
g) f(x)=−cos(x−π/2)
Coś w stylu: Ad. 2 a) f(D)=<−1;1>
f(D)=<−2;0>
x0=kπ
16 gru 23:17