matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wartość bezwzgledna
kuba:
|2−
√
3
|/|1−
√
7
|
16 gru 20:29
irena_1:
|2−
√
3
|=2−
√
3
|1−
√
7
|=
√
7
−1
2−
√
3
(2−
√
3
)(
√
7
+1)
2
√
7
+2−
√
21
−
√
3
=
=
√
7
−1
7−1
6
16 gru 21:46