matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiąż równanie
kriss:
(x+3)
2
=(x−1)
2
16 gru 15:57
J:
x+3 = x −1 lub x+3 = −x +1 ...
16 gru 15:59
kriss:
dzięki
16 gru 16:01
Krystek:
lub [(x+3)+(x−1)][(x+3)−(x−1)=0
16 gru 16:02