Oblicz logarytm
skłot: Witam prosze o pomoc
9log32−1 no i obliczyłem że jest to 19log32
prosiłbym o dalza pomoc
15 gru 22:07
IQ: skoro obliczyłeś to w czym ci jeszcze można pomóc

to nam raczej przydałaby się lupa
15 gru 22:08
skłot: Nie wiem co dalej y tzm log 3 2
15 gru 22:11
Mila:
9
log3(2)−1=9
log3(2) *9
−1=
15 gru 22:12
skłot: Dziękuje bardzo za pomoc Mila,a mam pytanie jeszcze skąd się wzięła 2−ka przed logarytemem w
drugiej linijce ?
15 gru 22:24
Mila:
9=32
15 gru 22:24
:): 9=32
15 gru 22:25
skłot: Nie ma pytania...
15 gru 22:25