matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prosze o rozwiązanie
mags:
Liczba
√
5
*125 2/3 _________________ jest rowna 25 1/2
15 gru 19:40
Janek191:
√
5
* 125
2
3
√
5
*
250
3
250
2
=
=
√
5
*
*
=
25
1
2
25
2
3
25
20
√
5
=
3
16 gru 07:43
Janek191:
Pomyłka
√
5
*
377
3
377
2
754
=
=
√
5
*
*
=
√
5
51
2
3
51
153
16 gru 07:50