matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prosze o rozwiązanie
mags:
Liczba
√
5
*125 2/3 _________________ jest rowna 25 1/2
15 gru 19:40
dero2005:
√
5
*125
2
3
5
1
2
*(5
3
)
2
3
=
=
25
1
2
(5
2
)
1
2
5
1
2
*5
2
5
5
2
=
=
= 5
5
2
−
2
2
= 5
3
2
5
1
5
1
15 gru 22:07
IQ:
jasnowidz
15 gru 22:10