matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz różnicę liczb x i y , jezeli x=4(a 2b)*(3b−2a) , y=(2b−a)*(2a−b)*(−2)
zuzia:
pomozcie prosze! oblicz różnicę liczb x i y , jezeli x=4(a 2b)*(3b−2a) , y=(2b−a)*(2a−b)*(−2)
18 lis 22:20
dawid:
40,2 7
7 gru 20:47