da
Shoot: Dla jakich wartości parametru a stosunek pierwiastków rówania x2+2ax+2=0 jest równy 2
14 gru 21:25
Hajtowy:
gdy a= −1,5
wtedy
x2−3x+2=0 ⇒ x1=1 , x2=2
14 gru 21:27
Shoot: tylko taka możliwośc jest ?
14 gru 21:28
14 gru 21:28
zapora: zapisz jak należy spróbuj rozwiązać równanie
14 gru 21:30
Hajtowy: | | 3 | |
A w odp pewno pisze ± |
|  sprawdź sobie odpowiedzi bo to jest do policzenia spokojnie, |
| | 2 | |
tylko mi się nie chce xd
14 gru 21:30
Shoot: hehe akurat nie mam odpowiedzi..
14 gru 21:31