matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Szkicuj
Patryk:
sinx
Naszkicuj y=
|sinx|
14 gru 19:43
Eta:
sinx
Dla sinx>0 y=
=1
sinx
sinx
Dla sinx<0 y=
= −1
−sinx
14 gru 20:00
Mila:
Jakie ładne π na rysunku
14 gru 20:14
Eta:
14 gru 20:19
Eta:
14 gru 20:20
Mila:
Nie umiem.
14 gru 20:20
Eta:
Dwa duże "i"
14 gru 20:21
Mila:
Dziękuję.
14 gru 20:35