matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pierwiastek czwartego stopnia
Nice:
Kochani, ratunku:
4
√
3
do potęgi 3 ?
jak to zapisać?
14 gru 19:17
Janek191:
(
4
√
3
)
3
= (3
1
4
)
3
= 3
3
4
14 gru 19:18
Eta:
4
√
3
3
=
4
√
27
lub (3
1/4
)
3
= 3
3/4
14 gru 19:19
Nice:
Dziękuję
14 gru 19:21