matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
całka
Janek:
Problem z całką ∫
√
x
x+1
jakies pomysły jak to rozwiązać ?
14 gru 18:58
Janek:
help !
14 gru 19:07
O::
t=
√
x
t
2
=x 2tdt=dx wstaw
14 gru 19:08
Janek:
ok dzięki juz rozwiązane
14 gru 19:12
O::
super
14 gru 19:14