matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
przekształć, pomocy
asia:
4
Przekształcając wykres funkcji f(x)=log
2
x narysuj wykres funkcji g(x)=log
span style="font-family:times; margin-left:1px; margin-right:1px">
1
2
.
x−1
Określ zbiór wartości funkcji h(x)=|g(|x|)|−1
14 gru 18:31
asia:
4
g(x)=log
0,5
x−1
14 gru 18:32