matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
s
Shoot:
2
log7
*5
1+log7
14 gru 15:06
Shoot:
pomocy ,wie ktoś co z tym moge zrobić
14 gru 15:11
J:
= 5*(10)
log7
= 5*7 = 35
14 gru 15:11
O::
2
log7
*5
log7
*5
14 gru 15:12
Shoot:
dzięki . jakoś nei mogłem, wpaść
14 gru 15:16