matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
Archy:
log
√
5
5
3
√
5
4
8
jak dla mnie to powinno być
a w odpowiedziach jest
3
3
byłbym bardzo wdzięczny jakby ktoś mi to wytłumaczył
13 gru 23:25
3Silnia&6:
5
3
√
5
= 5*5
1/3
= 5
4/3
=
√
5
8/3
13 gru 23:34