matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
parametry
Summer:
Dla jakich wartości parametru s trójmian y=x
2
+2sx+2+s=0 ma dwa różne miejsca zerowe i zbiór wartości Y=[−
1
4
,
∞
].
18 lis 21:36
krecik:
2 maj 23:17
Ajtek:
1
o
Δ>0
−Δ
−1
2
o
=
4a
4
2 maj 23:21