matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
dzieki
szkołaNie:
2,log
4
(x−3),3 , ciag arytm 3 = log
4
(x−3) 4
3
=x−3 64=x−3 x=67 Coś robię źle?
13 gru 20:53
Kacper:
2+3
=3?
2
13 gru 20:54
szkołaNie:
: O Dziękuję.Szkoda, że na testach nie można nikogo spytać.
13 gru 20:55