matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Zbiór Wartości
Kinga:
Jak wyznaczyć zbiór wartości f(x)=sinx*cosx −1
13 gru 18:16
3Silnia&6:
2sinx*cosx
sin2x
sinx*cosx =
=
2
2
−1 ≤ sin 2x ≤ 1
13 gru 18:19
Kinga:
Dzięki
13 gru 18:28
AS:
Zbiór wartości: <−1/2,−3/2>
14 gru 12:13