matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pochodne
kyrtap:
dobrze obliczyłem pochodną
e
x
+
1
y =
sinx
(e
x
+
1
)'sinx − e
x
+
1
* (sinx)'
e
x
+
1
* sinx − e
x
+
1
* cosx
y' =
=
=
sin
2
x
sin
2
x
e
x
+
1
(sinx − cosx)
sin
2
x
13 gru 17:48
Janek191:
13 gru 17:51
kyrtap:
co tam minka znaczy ?
13 gru 17:53
Janek191:
Dobrze
13 gru 17:55
kyrtap:
dzięki Janku
13 gru 17:57