matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
działania na potęgach
Karolina:
5 * 2
15
+ 9 * 2
13
+ 6 * 2
12
18 lis 20:53
Godzio:
= 2
12
(5*4+9*2+6*1)=2
12
(20+18+6)=2
1
2*44=2
14
*11
18 lis 21:02
Godzio:
końcówka: 2
12
*44=2
14
*11
18 lis 21:02