matematykaszkolna.pl
Szukam ksiazek do nauki na rozszerzenie pawi125: Witam, nie wiem czy dobry dział ale z góry przepraszam jest to mój 1. post na tej stronie. Szukam dobrych książek do nauki do matury fizyki i matematyki rozszerzonej, chodzi mi o co takiego jak repetytorium. Chcę aby w nim było opisane wszystko jak zrobić (dużo teorii) i zadania. Cena nie gra roli. Coś wartego polecenia? Pilne !
12 gru 22:59
3Silnia&6: Zbiór zadań FIZYKA I ASTRONOMIA Marian Kozielski & Ryszard Siegoczyński WYDAWNICTWO SZKOLNE PWN
13 gru 01:15
jakubs: Ja polecam zbiorki pana Kiełbasy do matematyki emotka http://www.2000.com.pl/
13 gru 01:17
Tadeusz: ... repetytorium matematyki na rozszerzenie ... żeby "było opisane wszystko jak zrobić" DOBRE −emotka NIC CI NIE ZASTĄPI ILOŚCI SAMODZIELNIE ROZWIĄZANYCH ZADAŃ I ŁAMANIA GŁOWY NAD TYMI TRUDNIEJSZYMI. Na pamięć tego się nie da.
13 gru 10:21
pawi125: Tak rozumiem ale przy macie podstawowej muszę mieć pokazane pod jakim kątem próbować rozwiązać zadanie.
13 gru 10:44
Tadeusz: ... jeśli przy podstawie musisz mieć pokazane ... to rozszerzenie w sferze marzeń
13 gru 10:48
Tadeusz: ... napuszczam Cię −emotka Tu masz dobre repetytorium i zadanka utrwalające. Na podstawę wystarczy "z górką" A dalej ciężka praca ... Twoja praca −emotka
13 gru 11:01
pawi125: Źle napisałem, chodzi mi o to że na co dzień mam mate podstawową czyli do rozszerzonej chciałbym mieć przykłady które pokazują mi jak pewne rzeczy robić.
13 gru 18:12