matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
?
dana78:
a
2
h
(2
√
6
)
2
x 2
V=
=16=
=
?
3
3
12 gru 16:26
Dziadek Mróz:
(2
√
6
)
2
* 2
2
2
*
√
6
2
* 2
4 * 6 * 2
=
=
= 16
3
3
3
12 gru 16:32
dana78:
dzięki
12 gru 16:33