matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
symbol
john2:
∧ czy ∨ Którego symbolu użyć w drugim przypadku? 1) x
2
= 1 x = 1 ∨ = −1 2) x
2
≠ 1 x ≠ 1
x ≠ −1
12 gru 14:56
O::
∧
12 gru 14:57
john2:
Dzięki.
12 gru 14:58