matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wektory
Alan:
→ → Czy wektor CD to to samo co wektor DC? → → Np dla CD=[6,4] czy DC=[6,4]
?
10 gru 21:38
Alan:
10 gru 22:00
daras:
nie
10 gru 22:01
Eta:
→ → → CD= −DC zatem DC=[−6,−4]
10 gru 22:02
Alan:
Dzięki
10 gru 22:05