matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiąż
Michał:
rozwiąż równanie : X do potegi −1/2 = 1/3
9 gru 18:44
:):
1
1
X
/div>
=
2
√
x
9 gru 18:46
:):
sorki źle sie napisało
9 gru 18:47
:):
1
1
x do −
=
2
√
x
9 gru 18:48
Michał:
czyli x= 1/√x
?
9 gru 18:52
:):
nie
1
1
=
√
x
3
9 gru 18:55