matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
cntrl:
Czy to się tak rozwiązuje?
1
(
)
log
3
2
= 3
−log
3
2
= −2
3
8 gru 21:55
Maslanek:
Jest ok
8 gru 21:56
Eta:
Źle ma być:
1
3
−log
3
2
= 2
−1
=
2
8 gru 21:58
Eta:
Ejj
Maślanek
?
8 gru 21:59
cntrl:
Dziękuję
8 gru 22:00