matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
opis
Tongue:
Witam...
m
4
mam m rozne od 0 i rownanie x
2
4
=
16
Co z tym zrobić?
8 gru 18:47
O#62;:
obliczyć 4 pierwiastek?
8 gru 18:52
Tongue:
M
M
x
2
=
lub x
2
=−
?
2
2
8 gru 18:55