matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy
Początkująca:
log
6
3*log
6
12+log
2
6
2
8 gru 15:53
Olgaaa:
log
6
3 * (log
6
2 + log
6
6) + log
2
6
2
8 gru 16:04
Eta:
log
6
12= log
6
3+2log
6
2 (log
6
2)
2
+log
6
3(2log
6
2+log
6
3)= (log
6
2)
2
+2*log
6
2*log
6
3+(log
6
3)
2
= = (log
6
3+log
6
2)
2
= (log
6
6)
2
=1
8 gru 16:20