wyznacz środek
anka : wyznacz środek odcinka o końcach (4 ,−1) (5,2) plissssssss
8 gru 15:30
bezendu:
Zajrzy do tablic plisssss
8 gru 15:31
anka : jakich tablic
8 gru 15:32
anka : bezendu umiesz takie zadanie zrobić to prosze zrób
8 gru 15:32
anka : zrobi ktoś prosze prosze
8 gru 15:36
bezendu:
tabli matematycznych
8 gru 15:37
anka : okej
4 +3/2 =9/2
−1 +2/2=1/2
tak ?
8 gru 15:39
Serum: | | 4+5 | | 9 | |
tak tylko, że |
| = |
| |
| | 2 | | 2 | |
8 gru 15:43
8 gru 15:43
anka : i tylko tyle
8 gru 15:45
anka : zadania
8 gru 15:45
anka : ?
8 gru 15:51
Mila:

Rysujesz i widzisz czy dobrze.
A(4 ,−1) , B(5,2)
| | 4+5 | | −1+2 | | 9 | | 1 | |
S=( |
| , |
| )=( |
| , |
| ) |
| | 2 | | 2 | | 2 | | 2 | |
8 gru 17:06