matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
PROSZE POTRZEBUJE NA JUTRO
ANIA PROSI O POMOC:):
Ktora z ponizszych równości jest fałszywa
A
√
8
+
√
2
=
√
10
B
√
8
+
√
8
= 4
√
2
C
√
2*8
= 4 D
√
8+2
=
√
10
18 lis 16:59
jamelia:
A
18 lis 17:21