matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wyznacz Auβ, A∩β, A/B jeżeli A=(-2;5) B=<1;9)
MaJooo:
Wyznacz Auβ, A∩β, A/B jeżeli A=(−2;5) B=<1;9)
8 gru 11:29
J:
a może coś sam/a spróbujesz ...?
8 gru 12:10
Dziadek Mróz:
A ∪ B = (−2, 9)
A ∩ B = <1, 5)
A/B = (−2, 1)
8 gru 12:35