matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wskaż liczby które spełniają równanie |x+4|=6
MaJooo:
Wskaż liczby które spełniają równanie |x+4|=6 A: x={−10;2} B: x={−6,2} C: x={2,6} D: x={2,10}
8 gru 11:24
J:
A)
8 gru 11:35
===:
szukasz liczb odległych o 6 od (−4)
8 gru 11:36