Wyznacz współrzędne wierzchołka równoległoboku.
blankaag: Dwa boki równoległoboku zawierają się w prostych o równaniach
AB: y= 12x − 2, AD: y=2x − 5.
Środek symetrii równoległoboku ma współrzędne S= (5,2).
Wyznacz współrzędne wierzchołka tego równoległoboku
18 lis 16:58
blankaag: Dwa boki równoległoboku zawierają się w prostych o równaniach AB: y= 12x − 2, AD: y=2x −
5. Środek symetrii równoległoboku ma współrzędne S= (5,2). Wyznacz współrzędne wierzchołka
tego równoległoboku
18 lis 17:24
17 mar 00:01