dziedzina
zagadka22: Kto określi mi dziedzinę?
Dziedzina: 6x−9 = 0 (znak = przekreslony)
Oraz 6x−4x
2 = 0 (także przekreślone)
Potrzeba tylko tego.
7 gru 18:34
jakubs: Kurdę nie dam rady, za trudne

Może ktoś inny.
7 gru 18:35
zagadka22:
7 gru 18:36
kyrtap: to takie trudne rzeczy są teraz w LO
7 gru 18:37
zagadka22: Kto powiedział ze toLO?
7 gru 18:37
Magda: 6x≠9
2x(3−2x)≠0
X≠32
X≠0
7 gru 18:38
zagadka22: O dzięki właśnie wychodziło mi 3/2 ale nie wiedziałem czy to dobrze dzieki
7 gru 18:39
Magda: 😊
7 gru 18:40
7 gru 18:45